Hallo, mijn naam is Karin du Mortier, ik ben in bezit van een erkend vakdiploma pedicure en gevestigd in Leiderdorp bij 4 Happy Feet pedicure.
4 Happy Feet biedt u professionele zorg voor uw voeten. Wij bieden u verschillende behandelingen voor uw voeten. Er komen al een aantal jaar vele trouwe cliënten uit Leiderdorp, Leiden, Zoeterwoude, Oegstgeest en daarbuiten die mij bezoeken.

Ik volg regelmatig vervolgopleidingen, om bijvoorbeeld specialistische behandelingen uit te kunnen voeren, zoals de behandeling van de risicovoet en het toepassen van specialistische technieken.

Ik mag mij gecertificeerd mycosespecialist noemen, dit houdt in dat ik gespecialiseerd ben in schimmelnagels. Vanaf nu zijn schimmelnagels verleden tijd. Geen medicijnen, geen dure laserbehandeling en met geweldige resultaten!
Deze zomer durft u uw voeten te laten zien!!

Verder ben ik de opleiding sportpedicure gaan volgen en deze heb ik ook weer goed afgerond en ben ik officieel gecertificeerd sportpedicure.

Als pedicure kan ik een belangrijke bijdrage leveren aan de verzorging van uw voeten, ik kan kleine klachten wegnemen om grote klachten te voorkomen, ik geef u advies over de juiste voetverzorging en verwijs u door als er serieuze problemen zijn.

Ik werk volgens de code van het voetverzorgingsbedrijf. De code geeft de wettelijke eisen en branchenormen aan.

Een goede hygiëne is daarom in mijn salon heel erg belangrijk.
Door regelmatig de pedicure te bezoeken blijven uw voeten en nagels in betere conditie en voorkomt u klachten. Een pedicurebezoek werkt ook nog eens ontspannend!

Wij als bedrijf hebben ons privacy policy zichtbaar gemaakt in de blog op deze website/blog