Deze behandeling gaat samen met een basis behandeling pedicure. De nieuwste behandeling op het gebied van ontsierde schimmelnagels.

4 Happy Feet heeft zich gespecialiseerd in het behandelen van mycose (schimmel) nagels. Wij kunnen u de oplossing bieden voor uw lelijke ontsierde schimmelnagels.
Geen (schadelijke en dure) medicijnen, geen dure laserbehandelingen!

Deze methode heeft gegarandeerd een FANTASTISCH resultaat!! De prijs is per te behandelende cliënt verschillend en wordt op maat gemaakt. De prijs is per behandeling en inclusief een pedicure behandeling. Eerst volgt er een anamnese gesprek en bespreken we de mogelijkheden. Er worden stukken mycosenagels weggeknipt, deze nagels worden getest in de praktijk op mycose (schimmel). Dit voorgesprek duurt ongeveer 10 minuten.

Daarna volgt een afspraak voor de behandeling incl. een pedicurebehandeling. De schimmel wordt zover het kan verwijderd en dmv een Gelacy gerepareerd. Ik sluit de eventuele restanten van de schimmel op met de aangebrachte reparatiegel. Deze gel zorgt ervoor dat de schimmel door het ontbreken van zuurstof en vocht niet langer zal overleven. Tijdens de behandeling worden uw schoenen ontdaan van schimmels en bacteriën. U bent na de behandeling ervan verzekerd dat u met schimmelvrije en mooie voeten de deur uit gaat.