Verleden week was er een beurs voor pedicures in Houten. Elk jaar ga ik weer even snuffelen voor nieuwe snufjes. Ook dit jaar had ik me goed voorbereid, ik had mijn oog laten vallen op HFL laboratories. Natuurlijk had ik mij al wat verdiept maar wilde nog meer input over dit product. Na de stand te hebben gevonden heb ik me goed laten voorlichten over de producten van HFL laboratories. Ze hebben namelijk een test om de nagels te kunnen controleren op schimmels, nu hoef ik niet meer mijn cliënten naar de huisarts te sturen en vervolgens naar het laboratorium voor een test. Niet meer weken wachten op de uitslag, nee slechts in 10 minuten heb ik de uitslag in handen. Natuurlijk kost deze test geld en wordt het niet vergoed, bij het laboratorium wordt het ook niet vergoed en nu is de test eerder bekend en goedkoper!!! Ben blij met deze test, voel me net zwanger met zo’n test in handen hahahaha.

Afijn nu de rest van de producten………..

Ikzelf had de dag en nachtcrème al aangeschaft om dat als eerste eens uit te gaan proberen, deze crème beviel mij wel, dus nu voor de voeten!!!

Wow, wat een fijne producten hebben ze allemaal!!! Natuurlijk daar ter plekke het een en ander uitgeprobeerd. Fresh Legs wat een heerlijke geld en toepasbaar voor verschillen doeleinden, Heerlijke voetencreme dermoleen cream en daarnaast de roselan balm voor zeer droge en gekloofde voeten en ook nog eens samen te gebruiken. En natuurlijk op het hele lichaam te gebruiken.
Oké nu het probleem schimmelnagels, ‘wat zijn jullie ervaringen??’ was mijn vraag. Ik kreeg meteen foto’s te zien van schimmelnagels die genezen waren na gebruik van de solutionspray en dit in combi met de roselan om de huid te herstellen.  Oke dit is op zo’n beurs een verkooppraatje dat snap ik ook wel. Natuurlijk heb ik naar de ervaringen van mijn collega’s geluisterd die dit merk al enige tijd in gebruik hebben, verhalen komen dus echt overeen.

Nou ik ben ervoor gegaan!!! De producten staan in mijn gepimpte kast tussen mijn andere producten. Klanten die ik de producten heb laten ervaren de afgelopen weken vonden het een heerlijk product. Ik heb monstertjes meegenomen dussss vraag er gewoon naar. Ik zeg gewoon uitproberen.

Oja, ik heb een proefkonijn in huis, mijn eigen man, een beetje problemen met wat dikke enkels en fresh legs gesmeerd. Volgens mij vond hij het wel wat. 😉