Eindelijk is het zover, mijn eerste blog wordt een feit.

Het is nu 30 december, met de oliebollen naast me ik kan terugkijken op een mooi jaar. Vele voeten zijn door mijn handen gegaan en heel tevreden klanten.

In april van dit jaar ben ik een cursus gestart om mycosenagels (schimmelnagels/kalknagels) en traumanagels te gaan behandelen. Een geweldige cursus en ik heb al zoveel klanten mogen helpen. Volgend jaar zomer zullen al velen met hun eigen mooie nagels in de slippers kunnen. Helaas zitten er ook nagels bij die al zoveel jaren een schimmel hebben dat het proces wat langer gaat duren. Maar ook deze nagels mogen nu gezien worden eventueel met een shellac. Ze zien er mooi, schoon en netjes uit. (zie foto hieronder)

Natuurlijk gaan we na een intensieve samenwerking voor het eindresultaat, nagels die geen schimmel meer hebben. In een extreem korte tijd zo’n resultaat als de afbeelding hieronder. Ik heb dit jaar heel mooi af kunnen sluiten met deze klant. De klant die vast zit aan deze voeten is ontzettend blij met het resultaat dat we bereikt hebben.

Wilt u dat ook dan kunt u een intake plannen daarin leg ik alles uit hoe het werkt en wat de kosten hiervan zijn, dit is per persoon verschillend.

Ook de traumanagels zijn aan bod geweest, ik heb klanten behandeld met extreme tunnelnagels, het gaat nu heel erg goed, ze zijn van de pijn af en de nagels beginnen normale vormen aan te nemen.

Natuurlijk ben ik alweer verder aan het denken, welke cursussen ga ik volgend jaar volgen. Ik heb me al opgegeven voor de cursus sportpedicure, cursus medical taping en oncologie en voetzorg. Ook hier hoop ik mijn kennis in uit te breiden.

Verder ben ik bezig met een nieuw product, allereerst wil ik deze persoonlijk uit gaan testen, mijn verwachtingen liggen hoog hiervan. Klein tipje van de sluiter, het gaat hier om een heel natuurlijk product, ik hoor er goede verhalen over.

Tot slot van mijn eerste blog wil ik mijn lieve trouwe klanten heel erg bedanken voor het vertrouwen afgelopen jaar en ik hoop dat we weer met goede voet verder gaan het nieuwe jaar in. Ik hoop natuurlijk in het nieuwe jaar  weer nieuwe klanten te ontmoeten, u bent van harte welkom.