En dan zitten we alweer even in januari, tijd voor weer nieuwe dingen!!

Ik ben dol op honing, het heeft een genezende werking en je kunt er zoveel mee doen! Bij een wondje gebruik ik in de salon maar ook prive altijd honingzalf, de wonden helen goed en snel. Honing werkt verzorgend en verzachtend.

Nu ben ik heel toevallig in contact gekomen met een imker. Deze imker maakt van 100% pure honing, zuiver bijenwas, propolis en essentiële oliën de beste honingcrèmes voor een goede huidverzorging.

Wat ik persoonlijk heel erg belangrijk vind is dat deze crèmes géén parabenen, géén sliconen, géén kleurstoffen en géén minerale oliën bevatten en zijn gemaakt met respect voor mensen, dieren en het milieu, dierproefvrij en zonder kunstmatige toevoegingen.

Allereerst heb ik natuurlijk de crémes uitgetest op mezelf maar ook op een aantal klanten. Nou moet ik zeggen dat ik heel snel enthousiast werd. Ik kreeg zelfs een heel blij mailtje van een klant dat haar voeten nog steeds heel erg zacht voelde. Het trekt heel snel in, voelt helemaal niet vettig aan. Ik houd niet zo heel erg van handencrème maar deze crème voelt zeer goed aan. Ik was eruit, ik wilde deze crème in de salon gebruiken en verkopen.

En ik heb ze binnen!!!! Ik zou zeggen, kom ze eens uitproberen.

Honingcrème:

Elke tube La Reine crème bevat 100% pure honing, gemaakt uit nectar van bloemen van Hollandse bodeum. Voor een huid die zijdezacht aanvoelt. Deze intensief werkende crème wordt snel door de huid opgenomen. De huid blijft wel ademen. De créme is zuinig in gebruik, plakt niet, is niet vet en ruikt lekker naar sinaasappel en manderijn.

  • Honing werkt verzorgend en verzachtend
  • Bijenwas beschermd tegen vochtverlies
  • Sheabutter zorgt voor een comfortabel gevoel
  • Ondersteund het herstellend vermogen van de huid
  • Bevat heerlijk geurende mandarijn- en sinaasappeloliën

Honing voetcrème

Hebje last van droge, ruwe, zere voeten met kloofjes en zweetvoetengeur? Ontdek de voetencrème van de Imkers van La Reine! Voor mooie frisse voeten in de zome, of voor een ontspannende voetmassage in de winter. Deze onderhoudscrème is geschikt voor de dagelijkse voetverzorging. Maakt de huid weer zacht en soepel. Bevat heerijk geurende citroengras-en lavendeloliën.

Propolis crème Huidcrème

Bijen verzamelen harsen van bomen, voegen daar stoffen aan toe en produceren propolis. Zo maken bijen handig gebruik van de krachtige en beschermende stoffen die bomen produceren. Bijen gebruiken propolis om zichzelf te beschermen tegen bacteriën en schimmels. In de Griekse oudheid stond propolis bekend als eerste hulp bij uiteenlopende huidproblemen.

Bekijk hier het filmpje van La Reine,