ibx

Over IBX

IBX Herstellen, groeien en beschermen van nagels, IBX is een Nieuw & Revolutionairtweedelig systeem dat dient om beschadigde nagels te herstellen en om natuurlijke nagels sterker te maken.

IBX laat je nagels groeien, het is een systeem dat de natuurlijke nagelsversterkt en herstelt, Het beschermd je nagels, een schild onder elke gelpolish. Het is géén kunstnagel, géén gelpolish, maar een product dat werktinde natuurlijke nagel. IBX kan onder alle afweekbare gelproductengebruikt wordenom de natuurlijke nagel te beschermen natuurlijke nagels sterker te maken waardoor ook van nature zwakke nagels lang kunnen worden zonder een kunstmatige nagel aan te brengen!

IBX is enig in zijn soort! Dit doordringende en versterkende  systeem werkt binnen in de nagel in plaats van er bovenop. IBX wordt uitgehard met LED of UV licht en vormt in de bovenste lagen van de nagel een netwerk, dat deze lagen aan elkaar verbindt. Het resultaat is een steviger en flexibele nagel. Een nagel die lang kan worden zonder een toplaag aan te brengen, maar ook beschermd is tegen de mogelijk schadelijke gevolgen van het regelmatig verwijderen van gel.Het maakt de nagel dus sterker, zonder deze dikker te maken! IBX is dan ook een ideale basis voor een mooie gelakte nagel, maar kan ook dienen als extra bescherming en versteviging onder gellakken.

Wanneer is IBX dé oplossing voor uw nagels?

IBX is een nieuw product waar momenteel nog veel research voor wordt gedaan. De ontwikkeling gaat momenteel zo snel dat steeds meer nagelaandoeningen en nagelziekten door IBX kunnen worden behandeld. Verwar IBX niet met producten als nagelverharders. IBX is momenteel het enige product dat in de nagel trekt en van binnenuit de conditie van uw nagel verbeterd. Nagelverharders doen dit niet! Deze categorie producten bevinden zich enkel op de nagel en hebben totaal geen effect op de natuurlijke nagel. Het resultaat van IBX is een stevigere en flexibelere nagel die zonder toplaag lang kan worden. Daarnaast beschermt het tegen de schadelijke gevolgen van het regelmatig verwijderen van gel- of acrylnagels. De behandeling van IBX is

Uitstekend als u last heeft van:

  • Gespleten nagels.
  • Nagels met groeven.
  • Afbrokkelende nagels.
  • Zwakke nagels die die groei belemmeren.
  • Trauma nagel (na een ongeluk).

Hoe lang behandelen? Afhankelijk  van de natuurlijke kwaliteit van uw nagels adviseren wij een kuur van minimaal 3 weken. Om het beste resultaat te behalen bent u genoodzaakt deze kuur stipt te volgen totdat uw eigen nagels volledig zijn hersteld.De prijs komt bovenop de eventuele manicurebehandeling of de shellacbehandeling. IBX IS HET BESTE NIEUWE PRODUCT VAN 2014 GEWORDEN!

Prijs is incl. de verzorgende olie Dadi’oil (ook los verkrijgbaar)
(30 minuten eerste keer)

pinnen-ja-graag-wit
provoet